Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2018. Március 21. 08:39, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt 24 órában - Nógrád megye

Balesetek az elmúlt 24 órában - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában a megye közútjain egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 20-án 19 óra 30 perc körül Salgótarján belterületén. Egy 67 éves férfi kanyarodott személygépjárművével a Kassai sor irányából a 21-es számú főútra, amikor összeütközött egy Salgótarján irányába haladó másik személygépkocsival. A balesetben három személy könnyű sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Az elmúlt napon további egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a közlekedési szabályokat betartva, kellő körültekintéssel vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék, a jármű sebességét mindig az út-, a látási- és az időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:39, kedd | Helyi

RENDŐRI ÖSSZEFOGÁS A MENHELYRE KERÜLT ÁLLATOKÉRT

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai az Állatok Világnapja alkalmából az elmúlt időszakban az állatok védelmére irányuló több programot és egy adománygyűjtést is szerveztek a megyében.

2022. Október 04. 11:57, kedd | Helyi

Közösen Európa biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemzetközi egyezmény alapján közös járőrszolgálatokat szervez a Szlovák Köztársaság rendőrségével az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

2022. Október 04. 09:20, kedd | Helyi

Olasz tanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrádban

Hétfőtől két héten át olasz vendégtanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrád megyében. A Firenzéből érkezett oktatók látogatást tesznek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum összes salgótarjáni és balassagyarmati t

2022. Október 03. 10:51, hétfő | Helyi

4 nap alatt 3 sérült

Az elmúlt négy napon hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye útjain.