Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Január 08. 11:05, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleset összesítő Nógrád megyéből

Baleset összesítő Nógrád megyéből

Az elmúlt 24 órában két kerékpáros sérült meg balesetben.

Salgótarján belterületén közlekedett 2018. január 7-én 11 óra 20 perckor egy férfi kerékpárjával, amikor egy, az úttesten álló személygépkocsi bal oldalába hajtott. A baleset következtében a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett 18 óra körül kerékpárjával, amikor eddig tisztázatlan körülmények között Mohorán, a Mikszáth úton a menetiránya szerinti bal oldalon lévő betonhídnak ütközött. A balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában további egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy menetrendszerinti autóbusz közlekedett a 21-es számú főúton Salgótarjánból Hatvan irányába 11 óra 50 perc körül, amikor a tari elágazót elhagyva, egy erős jobbra ívelő kanyarnál a sofőr észlelte, hogy vele szemből közlekedő ismeretlen személygépkocsi áttért az autóbusz sávjába. A busz vezetője, hogy - az ütközést elkerülje - lehúzódott az úttest menetirány szerinti jobb szélére, ahol a kihelyezett terelő bójáknak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy vezessenek KRESZ szabályait betartva, óvatosan és körültekintően!

Címkék: 2018., baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 05:39, szerda | Helyi

Mészöly Kálmán, a Vasas futballtörténelem legkiemelkedőbb alakja

83 esztendős lenne Mészöly Kálmán, a Vasas futballtörténelem legkiemelkedőbb alakja.

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB 6 TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,