Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Október 03. 13:55, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Baleset, gyorshajtás, elfogás

Baleset, gyorshajtás, elfogás

Bőven akadt dolga az elmúlt napokban a rendőröknek megyénkben.

Két embert is elgázoltak néhány perc leforgása alatt Endrefalva közelében, a 22-es számú főúton. A lakott területen kívüli szakaszon egy 37 éves nógrádmegyeri férfi vasárnap, sötétedés után hajtott lovakat Szécsény felé. A lovak után gyalogló férfi nem viselt fényvisszaverő mellényt, így későn észlelte, és elütötte őt egy 68 éves szécsényi autós. A nógrádmegyeri férfi a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Ezzel azonban még nem volt vége az eseménysorozatnak, az autót vezető szécsényi férfi ugyanis kiszállt járművéből, hogy segítséget kérjen az arra haladó másik személygépkocsi vezetőjétől. Ez utóbbi autós azonban a szécsényi férfit észlelte későn, és ütötte el. A 68 éves férfi szintén súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség ezúttal is felhívja a figyelmet, hogy a balesetek megelőzése érdekében lakott területen kívül, korlátozott látási viszonyok között mindig viseljenek láthatósági mellényt!

131 kilométer per órás sebességgel fotózták le lakott területen belül azt a motorost, aki ezzel a teljesítménnyel kiérdemelte a „szeptember gyorshajtója” címet. Az elismerés háromszázezer forintos pénzbírságot jelent a motorkerékpár üzemben tartójának. A motoros egyébként szeptember 16-án, a délutáni órákban Rétság belterületén követte el ezt a szabálysértést.

Körözött személyeket fogtak el tegnap a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoportjának tagjai. A 18 éves salgótarjáni nő és a 39 éves salgótarjáni férfi ellen a bíróság adott ki korábban elfogatóparancsot. A férfit és a nőt Salgótarján belterületén kapcsolták le, most előzetes letartóztatásban vannak.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.