Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Augusztus 29. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Balatonfenyvesen edzőtáboroztak a nógrádi karatékák

Balatonfenyvesen edzőtáboroztak a nógrádi karatékák

Augusztusban immáron 28. alkalommal rendezte meg a Palóc Karate Szövetség a nyári GASSHUKU edzőtáborát.

Ennek 22 éven keresztül Jászárokszállás adott otthont, de az utóbbi 6 évben a karatékáknak egy jobb körülményeket biztosító balatoni helyszínre sikerült kerülniük.
Az idei felkészülési edzőtáborra Balatonfenyvesen a Bungalow parkban került sor, ahol a Palóc Karate Szövetség klubjai közül balassagyarmati, gyöngyösi,salgótarjáni,pásztói karatékákon kívül a budapesti Hinode és a szintén fővárosi Katana SE versenyzői is jelen voltak. Németországból eljött a hazai rendezvényre a Poingi Karate Klub illetve a Svájcban élő Nagy Gábor 4.danos mester, aki már évek óta a PKSZ tiszteletbeli elnöke. Az edzőtábor sűrű programja során a 125 fő között családias hangulat alakult ki. A kemény edzéseken túlmenően a szervezők egy kis lazításként póker, asztalitenisz, strandröplabda és ételfőző versengést is meghirdettek.
A balatoni edzőtábor felügyelői Lőrik Csaba a PKSZ technikai vezetője 5.danos mester és Józsa Barnabás a PKSZ Elnöke 4.dan-os mesterek voltak. Rajtuk kívül meghívottként, Krepsz János 7.dan-os mester JKA Szövetség Főinstruktora a JKA szövetség elnöke,Schneider László 6.dan-os mester a JKA szövetség bírói bizottságának vezetője,Talpai József 5.dan-os mester a Palóc Karate Szövetség volt elnöke,Talpai Michaela 3.dan-os mesternő (Poing karate klub edzője),és Hajnal Miklós 5. dan-os mester ( Hinode SE vezetője) tartott edzést. Az edzőtábor végén 12 fő sikeres övvizsgát tett. Ők a következők:
3. gyerek fokozat: Gedeon András
3kyu Barna öv, 1. fokozat: Alapi Ferenc, Vajvoda Anna, Jele Máté, Géczi Evelin, Pintér Réka (mindannyian Pásztói SKK), Muhari Bálint (Balassagyarmati SKE), Rucska Dániel (Gyöngyösi MKSE), Szabad Marcell (Gyöngyösi MKSE)
2 kyu Barna öv 2. fokozat: Czibolya Kristóf (Pásztói SKK), Fehér Éva (Gyöngyösi MKSE), Orosz Tamás (Salgótarjáni Palócbrot KKE)

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: karate

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.