Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 04. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Balassagyarmaton vendégeskedtek a paksi focicsapat szakmai vezetői

Balassagyarmaton vendégeskedtek a paksi focicsapat szakmai vezetői

Kis Károly vezetőedző és a Paksi FC szakmai vezetői stábja tartott előadást február másodikán Balassagyarmaton.

A Labdarúgás fóruma címet viselő eseménysorozat második rendezvényén az egykori gyarmati tréner – akinek a nagyligeti munkája egyfajta ugródeszka is volt a pályafutása során – és társai a mintegy ötven érdeklődő előtt részletesen beszámoltak a magyar foci egyik vidéki sikercsapatának közelmúltjáról. Különösen azokra az elemekre hívták fel a figyelmet, miként is lehet nyugodt gazdasági háttérrel, megfelelően felépített, tudatos szakmai tervekkel egy kisebb településről is az élvonalba, sőt nemzetközi szintre emelkedni.
Máté Csaba pályaedző, aki korábban még Erwin Koeman szövetségi kapitány segítőjeként is dolgozott, érzékletesen vázolta fel, hogyan is jutottak el az NB I-ben az alsóbb szintektől egészen a dobogóig, s ennek során milyen belső és külső hatásokkal kellett szembesülniük, milyen alapelveket vallottak, többek között a játékosok egymás közötti és a szakvezetés felé mutatott viszonyában. Szó esett még a paksi utánpótlás-nevelésről, az Európa Ligában nyújtott produkcióról, és a méréssel alátámasztott egyéni teljesítményekről is.

Hegedűs Henrik

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.