Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Január 18. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Bajba jutott embereken segítettek a rendőrök

Bajba jutott embereken segítettek a rendőrök

Rézságon és Salgótarjánban segítettek a rendőrök bajba jutott embereken.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársainak köszönheti biztonságos helyre történő elszállítását az a bajba jutott személy, aki 2013. január 16-án a késő esti órákban kérte a rendőrök segítségét. A segítségre szoruló nő elmondta, hogy Salgótarjánban tartózkodik, az éjszakát nem tudja hol eltölteni és az időjárás miatt nagyon fázik. Mivel a hideg idő miatt tartani lehetett kihűlésétől, így őt biztonsági
intézkedés során a rendőrök hajléktalan szállóra szállították.

A Rétsági Rendőrkapitányság beosztottjai 2013. január 16-án az esti órákban Rétság belterületén egy nehézkesen mozgó, idős személynek nyújtottak segítséget. Megállapították, hogy a férfi lekéste a falujába tartó buszt, ezért gyalog próbált meg hazaindulni, mert tartott attól, hogy különben a fagy beállta előtt nem ér otthonába. A rendőrök ezt követően a hideg időjárás miatt a kihűlés elkerülése, illetve a rossz, ködös látási viszonyok miatt az esetleges baleset elkerülése érdekében segítettek az idős férfinak a biztonságos hazajutásban.
A rendőrség kéri az állampolgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor tegyenek bejelentést a rendőrségre az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es telefonszámokon!

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 05:39, szerda | Helyi

Mészöly Kálmán, a Vasas futballtörténelem legkiemelkedőbb alakja

83 esztendős lenne Mészöly Kálmán, a Vasas futballtörténelem legkiemelkedőbb alakja.

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB 6 TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,