Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Március 04. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Bababörzére várják az érdeklődőket Pásztón

Bababörzére várják az érdeklődőket Pásztón

2010. őszén kísérleti jelleggel szervezték meg az első bababörzét Pásztón, s a nagy sikerre való tekintettel azóta is minden évben sor kerül az eseményre.

Idén 2012. március 10-én (szombaton) 9-től 13 óráig a városi művelődési központ ad helyet a rendezvénynek.
Már az első alkalommal felmérték, hogyan fogadják az emberek, elsősorban a kisgyermekes szülők a börzét, van-e rá igény, szívesen eljönnek-e árulni és vásárolni? A tapasztalatok kedvezőek voltak, ezért sem véletlen, hogy ma már megszokott programja a városnak a bababörze.
Ki és mit árusíthat? 1 napostól 15 éves korú gyermekek részére gyakorlatilag minden praktikusat, ruhát, cipőt, könyvet, játékot, kisbútort hozhatnak. Kisgyermekes szülők eladhatják a jó állapotú, de már kinőtt ruhácskákat, a megunt játékaiknak kereshetnek új „gazdát”. Itt biztosan olcsón hozzájuthatnak sok mindenhez… Ami fontos tudnivaló: kiskereskedők és viszonteladók nem kínálhatják portékáikat a rendezvényen, hiszen ez amolyan bolhapiac-féle bababörze.
A szervezők rendezvény ideje alatt színes gyermekprogramokat kínálnak - arcfestés, színező-sarok, játékok – óvónői felügyelettel.
Azok, akik otthon megunt gyerekholmikkal és tárgyakkal szeretnének érkezni, bővebb információt a 06-20-266-75-37-as telefonszámon kérhetnek.

Kummer Alexandra

Címkék: bababörze

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.