Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Március 04. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Bababörzére várják az érdeklődőket Pásztón

Bababörzére várják az érdeklődőket Pásztón

2010. őszén kísérleti jelleggel szervezték meg az első bababörzét Pásztón, s a nagy sikerre való tekintettel azóta is minden évben sor kerül az eseményre.

Idén 2012. március 10-én (szombaton) 9-től 13 óráig a városi művelődési központ ad helyet a rendezvénynek.
Már az első alkalommal felmérték, hogyan fogadják az emberek, elsősorban a kisgyermekes szülők a börzét, van-e rá igény, szívesen eljönnek-e árulni és vásárolni? A tapasztalatok kedvezőek voltak, ezért sem véletlen, hogy ma már megszokott programja a városnak a bababörze.
Ki és mit árusíthat? 1 napostól 15 éves korú gyermekek részére gyakorlatilag minden praktikusat, ruhát, cipőt, könyvet, játékot, kisbútort hozhatnak. Kisgyermekes szülők eladhatják a jó állapotú, de már kinőtt ruhácskákat, a megunt játékaiknak kereshetnek új „gazdát”. Itt biztosan olcsón hozzájuthatnak sok mindenhez… Ami fontos tudnivaló: kiskereskedők és viszonteladók nem kínálhatják portékáikat a rendezvényen, hiszen ez amolyan bolhapiac-féle bababörze.
A szervezők rendezvény ideje alatt színes gyermekprogramokat kínálnak - arcfestés, színező-sarok, játékok – óvónői felügyelettel.
Azok, akik otthon megunt gyerekholmikkal és tárgyakkal szeretnének érkezni, bővebb információt a 06-20-266-75-37-as telefonszámon kérhetnek.

Kummer Alexandra

Címkék: bababörze

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.