Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2011. November 20. 09:52, vasárnap | Helyi
Forrás: Infonográd

Baba és Gyermekholmi Börzét rendeztek Salgótarjánban

Baba és Gyermekholmi Börzét rendeztek Salgótarjánban

Hosszú előkészítő munka eredménye képpen majd 60 eladóval Baba és Gyermekholmi Börzét rendeztek szombaton a Salgótarján Városi Sportcsarnokban.

Hosszú előkészítő munka eredménye képpen majd 60 "eladóval" Baba és Gyermekholmi Börzét rendeztek szombaton a Salgótarján Városi Sportcsarnokban.

A börzén igen kedvező áron kínálták a családok a kinőtt, megunt, már nem használatos ruhákat, eszközöket. A kisruhák, cipők, hálózsákok, szoknyák, nadrágok hatalmas választékából válogathattak a vásárlók. Volt ott a ruhákon kívül csörgő, játék, mászószőnyeg, etetőszék, kiságy, babakocsi is bőven. A vásárlók elégedettek lehettek a kínálattal.

A szervezők munkáját dícséri, hogy már most gondoltak a folytatásra. A résztvevő családok közül sokan jelezték, jönnek a március 17-ére tervezett II. Baba és Gyermekholmi Börzére.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 11:49, péntek | Helyi

MINDEN REKORDOT MEGDÖNTÖTT AZ IDEI AMTS!

Idén végre újra a megszokott, kora tavaszi időpontban nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal té

2023. Március 24. 06:48, péntek | Helyi

Embercsempész bíróság előtt!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai három nap alatt lezárták a hét elején embercsempészésen tetten ért cseh férfi ügyének vizsgálatát.

2023. Március 24. 01:00, péntek | Helyi

Meleg tavaszi időt lehűlés követ!

Ismét napos-fátyolfelhős idő várható.

2023. Március 23. 14:53, csütörtök | Helyi

Akiért ma a harang szól

Gyulai István 28 -szoros Magyar Bajnok atléta és sportdiplomata.