Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Július 01. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Az utcán verekedtek

Az utcán verekedtek

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki két litkei férfit gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást G. A. 26 éves és O. K. 25 éves litkei lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak és több személy között a minap Litke belterületén hangos szóváltás alakult ki. Ezt követően G. A. egy férfit több alkalommal megütött, melyet követően a O.K. a 26 éves férfit a földre döntötte és lefogta.

A rendőrök a gyanúsítottakat a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: garázdaság, Litke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)