Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. December 16. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Az utcán verekedtek

Az utcán verekedtek

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik Balassagyarmat belvárosában verekedtek össze.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testisértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytateljárást U. Viktor 37 éves, továbbá garázdaság és könnyű testi sértésvétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Lajos 51 évesbalassagyarmati lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 51 éves férfi a minapBalassagyarmat belvárosában előzetesszóváltást követően egy gereblyével megütötte U. Viktort, majdösszeverekedtek. A kölcsönös bántalmazás során - a beszerzettelőzetes orvosi vélemény alapján - F. Lajos 8 napon túl gyógyuló, mígU. Viktor 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el. A két férfit arendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.