Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Március 14. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Az utcán sétált a lopott erősítővel

Az utcán sétált a lopott erősítővel

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság ügyeletétől telefonon egy hölgy kért segítséget a minap, mivel lakásába hazaérkezve tapasztalta, hogy oda ismeretlen személy bement és onnan feltehetően eltulajdonította értékeit.

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol a beszerzett információk alapján megállapítást nyert, hogy a sértett a tegnapi napon az általa használt hugyagi lakásból a délutáni órákban távozott. Ezt követően a sértett távollétét kihasználva az ismeretlen személy a nyitott bejárati ajtón keresztül az ingatlanba bement és annak szobájából eltulajdonított egy darab hangerősítőt 20.000 Ft értékben. A rendőrök a forrónyomos intézkedések során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 40 éves hugyagi férfi gyanúsítható megalapozottan, akit rövid időn belül közterületen elfogtak. A nála lévő, sértettől eltulajdonított hangerősítőt lefoglalták, így a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően az okozott kár megtérült.
A rendőrkapitányságra előállított férfit szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és - mivel ellene több hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt már több hatóságon is folyamatban van eljárás - őrizetbe vették és kezdeményezték bíróság elé állítását.

Címkék: Balassagyarmat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 21:07, hétfő | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.