Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Augusztus 25. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

Az ötvenedik tanév indul szeptemberben!

Az ötvenedik tanév indul szeptemberben!

50 éves a Bolyai János Gimnázium!

Jubilál a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium: az ötvenedik tanév kezdődik az intézményben szeptember elsején. Az évforduló alkalmából az ünnepi tanévnyitón Pálfalvai Zoltán igazgató mond majd ünnepi beszédet, a Bolyais Öregdiákok nevében pedig dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja mond köszöntőt. A jubileumi tanévnyitón a diákok ünnepi műsorát követően művészeti gálára kerül sor, ahol fellépnek úgy az iskola jelenlegi, mint volt növendékei, köztük Sóvári Katalin, Lenkó Péter és zenekara, Mester Márk, Szabó Ágnes, Vandornyik Máté, Lólé Ninetta, Kovács Orsolya és Póczos Mátyás Bendegúz is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 15:55, kedd | Helyi

Révész Máriusz: Mozgás receptre program indul.

Mozgás receptre elnevezéssel indul program, a fizikai aktivitást háziorvosok ajánlják és írják majd fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).