Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Április 03. 15:10, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Az ízléstelenségnek nincs határa, Schumi jó alanynak bizonyult

Az ízléstelenségnek nincs határa, Schumi jó alanynak bizonyult

Gyomorforgató átverés Schumacher-ügyben.

Ízléstelen címlappal jelentkezett egy női hetilap Németországban. Sokan azt hihették, Michael Schumacher felébredt a kómából.

Felébredt! – áll hatalmas betűkkel a német női hetilap, a Die Aktuelle legfrissebb számának címlapján, közvetlenül a boldogan mosolygó Michael Schumacherről és feleségéről, Corinnáról készült fotó alatt.

A müncheni lap érthető módon el akarja magát adni, de ezúttal minden határon túllőttek, ugyanis a Forma–1-es legenda nem ébredt fel a kómából, és ezt még a lap sem cáfolta meg címlapsztorijában. A cikkben csupán három kómába esett páciens példáját ecsetelik, akik sikeresen felébredtek és felépültek.

Legutóbb a The Sun értesült úgy szombaton, hogy Corinna Schumacher férje hazaszállítására készül, és ezért 10 millió fontot költ egy szoba átalakítására. A Forma–1-es versenyző tavaly decemberi síbalesete óta mesterséges kómában fekszik, a hírek szerint fokozatosan ébresztik fel, de a hetek óta tartó folyamatról nem érkeztek friss hírek.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.