Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Július 02. 10:24, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az „Iskola Rendőre” program nyári tábora

Az „Iskola Rendőre” program nyári tábora

Több éves hagyományra tekint vissza a rendőrségi tábor Nógrád megyében.

A tábort idén a 2019/2020-as tanév záró rendezvényeként „Az iskola rendőre” program keretén belül 2020. június 29. és július 3. között a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság rendezi meg. A Tarjáni Gyermektáborban – bentlakásos és napközis jelleggel – 53 gyermek kapott lehetőséget az izgalmas programokon való részvételhez.

A rendezvényt 2020. június 29-én Zahorecz Sándor rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg, majd Berta Szabolcs rendőr alezredes, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese köszöntötte a fiatalokat.

A tábor idei programjai között a rendőrség munkája, valamint a bűn- és baleset-megelőzési ismeretek mellett a felelős állattartás témája is kiemelt szerepet kap. A diákok csapatépítő tréningeken, akadály- és sportversenyen, érdekes előadásokon vehetnek részt, valamint a Jászberényi Állat- és Növénykertbe is ellátogatnak majd.

A programok és a foglalkozások célja - a felszabadult szórakozás és ismeretszerzés mellett - a helyes viselkedésmódra nevelés, a tolerancia erősítése, és közlekedési ismeretük bővítése volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:40, csütörtök | Helyi

Vége a drogbiznisznek!!!

Egy 40 éves nő anyagi haszonszerzés céljából árusított új pszichoaktív anyagot, a salgótarjáni rendőrök azonban pontot tettek az ügy végére, és őrizetbe vették.

2024. Április 18. 11:21, csütörtök | Helyi

Öttusa vk - Nagy mezőny jön Budapestre, a szövetség pályázik a 2027-es vb-re.

Az olimpiai kvalifikációs időszak végéhez közeledve egyre kiélezettebb az öttusázók versengése a párizsi kvótákért.

2024. Április 18. 08:21, csütörtök | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Hideg reggel, hűvös, szeles délután.

Keleten, délkeleten indulhat esősen a reggel. Napközben a napos, gomolyfelhős idő mellett elszórtan fordulhatnak elő záporok,