Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. December 15. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Az év iskolarendőre Nógrád megyében

Az év iskolarendőre Nógrád megyében

A megtisztelő elismerést Gergely Annamária címzetes rendőr százados vehette át.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2017. december 13-án az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházában adta át „Az év iskola rendőre” elismerést. A IV. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében átadott elismerést azok a rendőrök vehették át, akik az elmúlt tanév során a megyéjükben a programban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Az elmúlt évben nyújtott kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Nógrád megyében a címet Gergely Annamária címzetes rendőr százados, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársa érdemelte ki. A Bátonyterenye Városi Balesetmegelőzési Bizottság titkára az „Iskola rendőre” program elindulása óta aktív tagja a kezdeményezésnek, magas színvonalú szakmai munkáját pedig a bátonyterenyei és a Bátonyterenye környéki oktatási intézményekben látja el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.