Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2022. Augusztus 08. 09:45, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Az előző hét közúti balesetei

Az előző hét közúti balesetei

Az elmúlt négy napon Nógrád megyében egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Egy 22 éves nő haladt a 21-es számú főúton, Salgótarján felől Hatvan irányába 2022. augusztus 6-án 9 óra 30 perc körül, amikor Pásztó közelében a körforgalomból kihajtott és nekiütközött a külső forgalmi sávban közlekedő gépkocsinak. A baleset következtében a nő által vezetett gépjármű a szalagkorlátnak csapódott, míg a másik járművet a vízelvezető árokba lökte, amelyben hárman megsérültek.

A megye rendőrei az elmúlt napokon további nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a közúti közlekedési balesetek meghatározó része gondatlan magatartásra vezethető vissza, de körültekintő, figyelmes vezetéssel, a szabályok megtartásával a balesetek nagy része elkerülhető. A balesetek megelőzése érdekében járműveik sebességét mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 11:36, csütörtök | Helyi

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

2022. Október 06. 11:27, csütörtök | Helyi

6 FŐ MIGRÁNS, 1 FŐ EMBERCSEMPÉSZ ELFOGVA

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak üt

2022. Október 06. 09:49, csütörtök | Helyi

Polgári jogvitából késelés a főtéren

A Nógrád Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és rongálás miatt emelt vádat azzal az 57 éves férfival szemben, aki egy polgári jogvita miatt megrongálta perbeli ellenfele otthonát, kiszúrta autójának kerekeit, végül

2022. Október 06. 09:05, csütörtök | Helyi

Elindultak a mestervizsgák a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál

Az elmúlt napokban kilenc hegesztő tett sikeres mestervizsgát a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) szervezésében – közölte a gazdasági kamara titkára. Mihályné Balázs Melinda hozzátette: novemberben a gázfogyasztó beren