Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2021. December 13. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt négy nap közlekedési balesetei

Az elmúlt négy nap közlekedési balesetei

Baleseti hírek Nógrád megye.

Pásztó belterületén egy 43 éves férfi 2021. december 9-én a délutáni órákban személygépkocsival elütött egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőt. A gyalogos a baleset következtében megsérült. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

Ugyanezen a napon 16 óra 45 perc körül a 22-es számú főúton, Érsekvadkert irányából Rétság felé haladt egy 82 éves férfi gépkocsival, amikor a járművel a havas úttesten megcsúszott és az út melletti árokba hajtva felborult. A gépkocsi vezetője a balesetben megsérült.

Egy 34 éves nő közlekedett személygépkocsival december 11-én 14 óra 30 perckor Alsópetény felől Keszeg irányába, amikor a kanyarban a nedves úttesten megcsúszott, a szemközti forgalmi sávba áttért, majd az útról lehaladt és egy fának ütközött. A balest során a nő megsérült.

Az elmúlt négy napon a megye rendőrei további egy személyi sérüléssel járó és 14 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A téli hónapok során a legtöbb problémát a csúszós út és a romló látási viszonyok okozzák. A megváltozott közlekedési körülmények váratlan helyzet elé állíthatják a járművezetőket, ezért lényeges, hogy vezetéstechnikailag felkészültek legyenek.

Ne feledjék, mindig vezessenek körültekintően, a gépkocsi sebességét az időjárási-, a látási- és az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg!

….hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 02:46, csütörtök | Helyi

Fülledt idő záporokkal, zivatarokkal!

Medárd napján folytatódik a fülledt idő, a rövid napos időszakok mellett sokfelé kialakulhat akár ismétlődő jelleggel is zápor, zivatar.

2023. Június 07. 13:31, szerda | Helyi

Összefogás Palócország közbiztonságáért.

A Nógrád vármegyei rendőrfőkapitány is előadást tartott a Nemzeti Múzeumban megtartott konferencián.

2023. Június 07. 08:58, szerda | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás lesz Nógrád vármegyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Salgótarjánt és Ceredet összekötő közúton.

2023. Június 07. 08:45, szerda | Helyi

Mi indokolja?

Lehet arra ésszerű magyarázat, hogy egyes gépkocsivezetők Salgótarján belterületén jóval 100 km/h sebesség fölött közlekedjenek?