Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. Augusztus 09. 13:17, hétfő | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt napok baleseti hírei - Nógrád megye

Az elmúlt napok baleseti hírei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap alatt heten sérültek meg Nógrád megye útjain közúti közlekedési balesetben.

Mátraterenye irányából Mátraszele felé közlekedett 2021. augusztus 5-én 11 óra 30 perc körül egy 20 éves férfi gépkocsival, amikor egy lejtős jobbra ívelő kanyarban a vizes úttesten megcsúszott, és a vízelvezető árokba lehaladt. A baleset következtében két személy sérült meg.

Egy 19 éves férfi közlekedett személygépkocsival ugyanezen a napon 19 óra 50 perc körül Pásztó belterületén, amikor a járművel az úttestről lehaladt, a tengelye körül többször megfordult, majd felborult. A balesetben a gépjármű nő utasa és a jármű vezetője is megsérült.

Őrhalom irányából Szécsény felé haladt egy 20 éves férfi augusztus 6-án 00 óra 45 perc körül személygépjárművel, amikor egy balra ívelő kanyarban a jobb oldali köves útpadkára lehaladt, és onnan a bal oldali füves vízelvezető árokba hajtott, ahol a járművel a tetejére borulva állt meg. A baleset során megsérült a személygépkocsi vezetője, akinek alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

A 2122-es számú úton közlekedett Szécsény irányába 11 órakor egy 79 éves férfi személygépkocsival, amikor a balra ívelő kanyarban lesodródott az úttestről, és a jármű oldalával egy kőnek, majd egy fának ütközött. A balesetben a gépjármű utasa sérült meg.

Egy 23 éves férfi közlekedett augusztus 7-én 21 óra 32 perckor Balassagyarmat irányából Ipolyszög felé gépkocsival, amikor egy kutya szaladt át a jármű előtt, amelyet ki akart kerülni, ezért az útpadkára, majd a füves területre lehaladt, ahol felborult. A gépjármű vezetője a baleset következtében megsérült.

Az elmúlt négy napon a Nógrád megyei rendőrök további nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően, a KRESZ szabályait betartva! Sebességüket mindig az út-, a látási- és az időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 15:34, péntek | Helyi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tanácsokkal hívja fel a figyelmet a vagyonvédelemre

Vigyázzanak értékeikre az Advent időszakában is!

2021. December 03. 11:13, péntek | Helyi

Három és fél év börtönt kapott a baltával a mentőkre támadó férfi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádemelése nyomán a bíróság három és fél év börtönbüntetésre ítélte azt a 23 éves Nógrád megyei férfit, aki egy baltával a kezében rontott rá a hozzá kihívott mentősökre.

2021. December 03. 10:57, péntek | Helyi

Elfogták a salgótarjáni gépkocsifeltörőt - videóval

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították azt a 43 éves férfit, akit többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgattak ki.

2021. December 02. 14:27, csütörtök | Helyi

Bővült a rendőrség gépjárműparkja Nógrád megyében

Egy új szolgálati gépkocsival hajthatják végre napi feladataikat a salgótarjáni közlekedési rendőrök.