Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

Egy 74 éves férfi személygépkocsival közlekedett 2021. október 14-én 14 óra 50 perc körül Kálló irányából Palotás felé, amikor egy járművet került ki, de nem tartott megfelelő oldaltávolságot és a parkoló gépjárműnek ütközött. A balesetben a személygépkocsit vezető férfi megsérült.

Hatvan irányából Jobbágyi felé közlekedett egy 26 éves nő 2021. október 16-án 2 óra 15 perc körül személygépkocsival, amikor egy egyenes útszakaszon az úttestről lehaladt és egy optikai terelőoszlopnak, jelzőtáblának és szalagkorlátnak csapódott, majd az úttestre visszatérve megpördült és a bal oldali szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a gépjárművezető sérült meg.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Salgótarján belterületén a járőrök 2021. október 16-án 18 óra 55 perckor ellenőriztek egy szlovák rendszámmal ellátott személygépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások megállapították, hogy a 38 éves salgótarjáni lakos érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben ittas járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt – őrizetbe vétele mellett – gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

Az elmúlt négy nap alatt Nógrád megye közútjain a rendőrök további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a jáművezetők figyelmét, aki alkoholfogyasztást követően volán mögé ül - a szervezetében lévő alkohol mennyiségétől függően - közigazgatási szabályszegést vagy bűncselekményt is elkövethet, valamint saját, de mások életét és testi épségét is veszélyezteti.

Kérjük tartsák be a közúti közlekedés szabályait, vezessenek óvatosan és körültekintően!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 13:30, csütörtök | Helyi

Ülést tartott a Nógrád Megyei Munkaerőpiaci Egyeztető Kerekasztal

2021. November 25. 10:09, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napokban egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2021. November 25. 09:58, csütörtök | Helyi

„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” – mondta a házaló, és vitte is az aranyat

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el aranyékszereket.

2021. November 23. 11:56, kedd | Helyi

Kevesebbet akartak fizetni, ezért kenőpénzt adtak a sofőrnek

A Nógrád Megyei Főügyészség vesztegetés miatt emelt vádat négy személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával trükköztek annak érdekében,