Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Október 14. 10:58, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

A rendőrségre négy közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Az elmúlt három nap alatt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy személyi sérüléssel járó és további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személygépkocsival közlekedett egy 24 éves nő 2021. október 13-án 11 óra 50 perc körül Szécsény irányából Őrhalom felé egy jobbra ívelő kanyarban, amikor a nedves aszfalton megcsúszott, elvesztette uralmát a jármű felett és a vízelvezető árokba sodródott, ahol felborult. A jármű vezetője a baleset következtében megsérült.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a figyelmet, hogy az őszi időjárási körülmények, a korlátozott látási viszonyok, valamint a lehulló csapadék miatt csúszóssá váló utakra tekintettel a jármű sebességét haladásuk során mérsékeljék úgy, hogy azzal biztonságosan tudjanak közlekedni! A balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet azzal, hogy a szabályokat betartják.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy minél kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.