Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. November 25. 10:09, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napokban egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy 48 éves férfi haladt 2021. november 22-én 12 óra 25 perckor egy járműszerelvénnyel Szendehely irányából Katalinpuszta felé, amikor egy lejtős jobbra ívelő kanyarban a tehergépjármű mögé kapcsolt pótkocsi kisodródott, és neki ütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsi elejének. A jármű ennek következtében a külső sávba kitért és a mögötte közlekedő gépkocsinak ütközött. A baleset során az egyik személygépkocsit vezető nő megsérült.

Az elmúlt három napon a megye rendőrei további egy személyi sérülésel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek Nógrád megye rendőrei.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy ebben az időszakban is jellemzően sok az úgynevezett pályaelhagyásos baleset. A leginkább az útkanyarulatokban bekövetkező baleseteknél a jármű a forgalmi sávot elhagyva letér az útpályáról, vagy út valamely tartozékának ütközik. Ezért télen főleg az útkanyarulatokat mérsékelt sebességgel és körültekintéssel közelítsük meg, hiszen ott vízátfolyások, lefagyások lehetnek, mely a nem megfelelő sebességgel és esetleg kopott (nem megfelelő bordamélységű) gumiabronccsal kombinálva a már említett baleseti fajtát okozhatja.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 13:30, csütörtök | Helyi

Ülést tartott a Nógrád Megyei Munkaerőpiaci Egyeztető Kerekasztal

2021. November 25. 09:58, csütörtök | Helyi

„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” – mondta a házaló, és vitte is az aranyat

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el aranyékszereket.

2021. November 23. 11:56, kedd | Helyi

Kevesebbet akartak fizetni, ezért kenőpénzt adtak a sofőrnek

A Nógrád Megyei Főügyészség vesztegetés miatt emelt vádat négy személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával trükköztek annak érdekében,

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.