Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. November 04. 10:35, szerda | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napon a Nógrád megyei rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Szügy és Mohora közötti útszakaszon közlekedett személygépkocsival egy 26 éves nő, amikor a nedves úttesten a járművel megcsúszott, és az út menti szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa sérült meg.

A megye területén az elmúlt 24 órában további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és egy ittas vezetővel szemben intézkedtek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a csapadékos időjárás miatt a megye útjai csúszósak, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek! Fontos, hogy csökkentsék haladási sebességüket, növeljék a követési távolságot, a gyalogosokra fokozottan figyeljenek és tartsanak nagyobb oldaltávolságot a kétkerekű járművek melletti elhaladás során!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 20:40, kedd | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.