Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Augusztus 06. 12:48, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Bátonyterenye belterületén, a Nap út és a Csillag út kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi 2020. augusztus 5-én a kora reggeli órákban. A balesetben nem sérült meg senki, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Salgótarjánban, a Budapesti úton a külső forgalmi sávban közlekedett személygépkocsival 12 óra körül egy 33 éves nő, amikor sávváltás során nekiütközött egy mellette közlekedő másik járműnek. A balesetben mindkét gépkocsi vezetője megsérült.

A megye területén a rendőrök további két anyagi káros baleset helyszínén, valamint Balassagyarmaton egy ittas vezetővel szemben intézkedtek.

Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy vezessenek a KRESZ szabályait betartva, óvatosan és körültekintően! Az útkereszteződést járművel csak olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a vezető eleget tehessen elsőbbségadási kötelezettségének és e tekintetben másokat a jármű sebességével ne tévesszen meg. Amennyiben elsőbbsége van, akkor is győződjön meg arról, hogy továbbhaladása veszélytelen.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.