Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Szeptember 29. 10:03, kedd | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei

Az elmúlt nap balesetei

Az elmúlt napon nem érkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről bejelentés.

Sóshartyán irányából Nógrádmegyer felé közlekedett személygépkocsival egy 58 éves férfi 2020. szeptember 28-án a kora reggeli órákban, amikor az erdős területről egy szarvas ugrott a jármű elé, amelyet elütött. A baleset következtében a vad a helyszínen elpusztult, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában további egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napokban több vadelütés történt. Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy lakott területen kívüli utakon vadállatokkal bárhol és bármikor találkozhatnak. Különösen számolni kell vadállatok megjelenésével azokon az útszakaszokon, amelyeket vadveszélyt jelző táblával jelöltek meg. Ezeket a táblákat a közút kezelője a vadásztársaságokkal, vadgazdálkodási szakemberekkel egyeztetett útszakaszokon helyezi el, ahol a vadak megjelenésének az átlagosnál is nagyobb a valószínűsége.

Ha hirtelen nagytestű vad kerül a gépkocsi elé, fékezzen, adjon hangjelzést, de ne rántsa félre a kormányt, még ha így el is üti az állatot! Egy út menti fának vagy a szemben közlekedő gépkocsinak csapódva sokkal súlyosabb baleset következhet be.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.