Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Június 11. 07:21, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Az amerikaiak nyertek a világbajnok németek otthonában

Az amerikaiak nyertek a világbajnok németek otthonában

A világbajnok német labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az amerikai csapattól a két együttes szerdai barátságos mérkőzésen.

A kölni összecsapáson a hazaiak a tavalyi világbajnoki döntő hősének, Mario Götzének a találatával már a 12. percben megszerezték a vezetést, a tengerentúliak azonban Mikkel Diskerud találatával egyenlítettek.

A fordulást követően mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, végül a csereként pályára lépő Bobby Wood - aki a Bundesliga 2-ből kiesett Erzgebirge Aue futballistája - egy gyönyörű lövéssel eldöntötte az összecsapást. A 22 éves támadó öt nappal ezelőtt a vb-bronzérmes hollandok otthonában is győztes gólt lőtt.

Az amerikai válogatott - amelynek szövetségi kapitánya a németek legendás csatára, Jürgen Klinsmann - története során először győzött Németországban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.