Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2023. December 08. 06:55, péntek | Helyi
Forrás: Pénzcentrum

Az albán pékségek sötét titkai: komolyan ezt etetik velünk?

Az albán pékségek sötét titkai: komolyan ezt etetik velünk?

A Magyar Pékszövetség elnöke a Spirit Fm Több-kevesebb című műsorában arról beszélt, hogy az albán pékségek súlyos problémát jelentenek a hazai sütőiparnak.

Megkerülik a munkaügyi szabályokat, cégváltásokkal trükközve nem fizetnek közüzemi számlákat, bérleti díjat, és a higiéniai szabályokat is lazán kezelik.

A CashTag legújabb epizódjában annak járunk utána, hogyan kerülnek az albán pékségek Magyarországra, mik a különbségek az ott készült péktermékek, és egy kézműves pékség termékei között, és milyen egészségügyi kockázatokat hordoznak az albán péktermékek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.