Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Május 29. 07:39, szerda | Helyi
Forrás: BESZTERCE-LAKÓTELEP/OLVASÓI LEVÉL ALAPJÁN SZERKESZTVE

Autóval közlekedni a Besztercén - Olvasói levelet kaptunk...

Autóval közlekedni a Besztercén - Olvasói levelet kaptunk...

Olvasói levelet kaptunk, amelynek témája közérdekű. Most ezen konkrét téma kapcsán lehetőségünk nyílik, hogy tartalmát megoszthassuk olvasóinkkal. A kapott információkat változtatás nélkül adjuk közre.

Szerkesztőségünk kizárólag tényeken alapuló, bizonyítékokkal alátámasztott tartalmakat jelenít meg. Az olvasói levéllel közreadott tartalom, nem azonosítható a kiadó üzemeltető és a szerkesztőség véleményével.

Beszterce-lakótelep: A forgalom egyirányúsítása

"Sajnos az itt élő autóval közlekedő lakóknak ismét csalódniuk kellett. Molnár részéről ugyanis ez volt az egyik olyan látszatintézkedés, ami nem is mutathatná meg jobban alkalmatlanságát.

Évtizedes probléma a parkolóhely hiány a Besztercén, amivel nem tudott semmit sem kezdeni a városvezetés.

Molnár Károly azt jól érezte, hogy valamit tennie kellene az ügyben, mert minden lakótelepen élő szenved a parkolóhely hiánytól (őt kivéve, hiszen elköltözött).

Sajnos mivel fogalma sincs, hogyan kellene nekikezdeni egy ilyen feladatnak, még 10 év sem volt erre elég neki (és az 1 millió 260 ezres juttatását akkor is megkapja minden hónapban, ha keresztbe egy szalmát nem tesz), így parkolóhelyeket nem, csak egy újabb látszatintézkedést tudott kialakítani.

Teljesen ostobának és hiszékenynek nézve a beszterceieket az egyirányúsítás úgy tálalta, hogy ez elegendő lesz mindenkinek, hiszen kevesebb lesz a forgalom a lakótelep belső útjain.

Számtalan lehetőség volt és volna jelenleg is új parkolóhelyek építésére a Besztercén, valóban megoldva így a parkolóhely hiány problémát, a városvezetés mégsem tudott javítani ezen a helyzeten."

Mutatjuk, hogyan szedi ki az önkormányzatból a Fekete, Huszár, Molnár, Galló féle négyes alakulat a város pénzét:

https://www.infonograd.hu/hirek/olvas/hogyan-lopjak-a-varos-penzet-2024-05-26-210346

idézet vége.

Kép forrása: Beszterce-lakótelep Facebook csoport adminisztrátorának olvasói levele.

____________

Szerkesztőségünk kizárólag tényeken alapuló, bizonyítékokkal alátámasztott tartalmakat jelenít meg. Az olvasói levéllel közreadott tartalom, nem azonosítható a kiadó üzemeltető és a szerkesztőség véleményével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.

2024. Július 16. 08:25, kedd | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.