Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Június 22. 11:24, szerda | Helyi
Forrás: police

Autóalkatrészeket tulajdonítottak el

Autóalkatrészeket tulajdonítottak el

A balassagyarmati rendőrök elfogták a 43 éves férfit és társát, akik Szügy település közelében lévő telekről vittek el autóalkatrészeket és egyéb értékeket.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 és egy 33 éves ipolyszögi lakos ellen.

A két férfi 2022. június 9-re virradó reggel úgy döntött lakóhelyük környékén elmennek csigát és vashulladékot gyűjteni. Elhatározták, hogy a szügyi erdőbe mennek, ahol egy körbe kerítetlen telken felfigyeltek egy faházra. Az épület ajtajának alsó részét befeszítették, a kisházba bementek és onnan autóalkatrészeket és kettő sarokcsiszolót vittek magukkal. Ezt követően a ház mellett található területről fémhulladékot loptak el. Az eltulajdonított tárgyakat a két férfi értékesítette.

A balassagyarmati rendőrök a két ipolyszögi lakost azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerték. A hatóság tagjai előterjesztést tettek a 43 éves férfi letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!