Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 12. 08:21, péntek | Helyi sport
Forrás: MTI-MELBOURNE

Australian Open - Valkusz a főtáblán, Bondár kikapott a selejtezőben.

Australian Open - Valkusz a főtáblán, Bondár kikapott a selejtezőben.

Valkusz Máté harmadik győzelmével feljutott a főtáblára, Bondár Anna viszont kikapott a selejtező utolsó körében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A világranglistán 214. Valkusz - aki eddig mérkőzést sem nyert Grand Slam-selejtezőben - pénteken a hatalmas adogatásairól ismert Andrea Vavassorival találkozott, pályafutása során először. A magyar szövetség közösségi oldala szerint a 25 éves magyar gyorsan 3:0-ra elhúzott, de 4:1-nél bejött hozzá a pályára az orvos és a fiziós. A folytatásban azonban nem látszottak rajta problémák, újra brékelt, és 6:1-gyel hozta a szettet.
Az olasz több mint ötperces egészségi szünetet vett ki, energikusabban tért vissza, de Valkusz a negyedik fogadóelőnyével is élt, és innen már nem engedte ki a kezéből a meccset. Így a tavalyi US Open után - Fucsovics Mártonnal és Marozsán Fábiánnal együtt - újra három magyar szerepel a főtáblán a férfiaknál, az AO történetében először.
A nőknél Bondár Annának nem sikerült a kvalifikáció a 17 éves orosz Alekszandra Kornyejeva ellen, de szerencsés vesztesként még lehet esélye a főtáblára, és párosban mindenképp játszik a jövő héten Melbourne-ben.


Eredmények:
Australian Open, selejtező, 3. forduló:

----------------------------------------
Valkusz Máté-Andrea Vavassori (olasz) 6:1, 6:4
Alekszandra Kornyejeva (orosz)-Bondár Anna (11.) 6:3, 6:3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 14:41, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 13:45, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norrisé a legjobb köridő a harmadik szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője végzett az első helyen a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton a Hungaroringen.

2024. Július 20. 10:40, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Olasz sikerrel zárult a Forma-3-asok sprintversenye.

Az orosz származású és olasz színekben versenyző Nikita Bedrin nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtt rendezett első betétfutamát, a Forma-3-asok sprintversenyét a Hungaroringen.

2024. Július 20. 08:44, szombat | Helyi sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.