Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 13. 10:30, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-MELBOURNE

Australian Open - Marozsán edzője hosszú labdamenetekben bízik.

Australian Open - Marozsán edzője hosszú labdamenetekben bízik.

Marozsán Fábián edzője szerint a hosszú labdamenetek vezethetnek eredményre Marin Cilic ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

"Az a cél, hogy minél hosszabb labdameneteket alakítson ki Ciliccsel szemben, ugyanez működött Gael Monfils ellen is, minél tovább tartott egy pont, annál jobban megtörte a francia
ritmusát" - utalt Balázs György az aucklandi torna nyitófordulós összecsapására, melyet megnyert a tanítványa. "Ugyanez lehet az ellenszer a 35 éves horvát ellen is, ezzel talán meg lehet fékezni lehengerlő, agresszív stílusát főleg, ha el is fárad tőle".

A magyar játékos menedzsmentjének tájékoztatása szerint a tréner úgy vélte, Marozsán fejben elképesztően erős, de azt azért nem mondaná biztosra, hogy a fiatal kora miatt minél hosszabb a meccs, annál több esélye van Cilic ellen, mert nehéz decembere volt a betegsége miatt, és most is köhög kicsit, pár napig hőemelkedése is volt, miután elutaztak otthonról.
"Már Aucklandben is elégedett voltam a játékával, a teljesítmények javulásával, és ez az edzésmunka alapján azóta is töretlen, egyre jobban teljesít az edzéseken, pénteken is remekül ment a tréning, amelyen Sebastian Ofner volt a partnere. Most azon vagyunk, hogy vasárnapig felkészüljünk Marin Cilic játékából. Nem könnyű a sorsolás, hiszen egy Grand Slam-tornagyőztesről beszélünk" - fogalmazott Balázs György, aki elárulta, még Hongkongban terveztek közös edzést a horvát sztárral, mert gyermekkora óta ismeri az edzőjét, de végül a rivális hamarabb utazott tovább, így ez elmaradt.
A világranglistán 65. Marozsán magyar idő szerint vasárnap hajnali 2.30-kor lép pályára Cilic ellen, aki 2014-ben megnyerte a US Opent, 2018-ban pedig döntős volt az Australian Openen. A másik két főtáblán érdekelt magyar játékos közül Fucsovics Márton a 13. kiemelt bolgár Grigor Dimitrovval, míg a selejtezőből a legjobb 128 közé jutott Valkusz Máté a hazai pályán szereplő Max Purcellel találkozik az év első Grand Slam-tornájának nyitányán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 14:41, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 13:45, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norrisé a legjobb köridő a harmadik szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője végzett az első helyen a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton a Hungaroringen.

2024. Július 20. 10:40, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Olasz sikerrel zárult a Forma-3-asok sprintversenye.

Az orosz származású és olasz színekben versenyző Nikita Bedrin nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtt rendezett első betétfutamát, a Forma-3-asok sprintversenyét a Hungaroringen.

2024. Július 20. 08:44, szombat | Helyi sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.