Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Május 13. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: 3100.hu

Augusztus elejére állhat helyre a rend a körfogalomnál

Augusztus elejére állhat helyre a rend a körfogalomnál

Salgótarján 21. sz. főút és Tarján-patak kereszteződésében lévő Tubosider híd helyreállítása kapcsán 2015. 05.04-én munkaterület átadás-átvétel történt – írja honlapján a város önkormányzata.

A munkálatok első ütemében forgalomterelésre kerül sor, mely érinti az ott közlekedő autóbusz és gépjármű forgalmat is. Az elterelés a TESCO parkolójának egy részét és a parkolóba bevezető bekötőútját érinti. Az ott közlekedő autóbuszok számára ideiglenes autóbusz megállóhelyek lesznek kialakítva a híd felújításának befejezéséig.

A helyreállítás várhatóan május közepétől kezdődik és augusztus elején ér véget. Ezt követően a forgalmi rend az eredetinek megfelelően lesz visszaállítva, tehát közlekedhetnek rajta majd a 10 tonna legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművek is.

Nem lényeges elem az információ tekintetében, de a pontosság kedvéért megjegyezzük, hogy az érintett útszakasz egy ideje már nem a 21. sz. főút, hanem a 2307. sz. országos közút: a zagyvapálfalvai felüljárótól a Városházánál található kereszteződésig. Itt belecsatlakozik a piaci elágazótól a városközponton keresztül a Beszterce-lakótelepi körfogalomig tartó 211. sz. útba. A 21. sz. főút nyomvonala jelenleg a Beszterce-lakótelepi körfogalom és a városközpont közötti elkerülő úton és az Eperjes-telepen átvezető “új úton” keresztül fut.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.