Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Február 01. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Átfogó ellenőrzés

Átfogó ellenőrzés

Egész napos közös szolgálatot láttak el a bátonyterenyei rendőrök a társszervek szakembereivel.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának beosztottai a rendőrkapitányság illetékességi területén hajtottak végre a társszervek munkatársainak segítségével átfogó ellenőrzést. Az ellenőrzés célja a határbiztonság fenntartása, a közrend védelme, bűncselekmények, szabálysértések, határrendészeti események megakadályozása, felderítése, valamint az azt elkövető személyek elfogása volt.

A Rendészeti Osztály beosztottai a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal és az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség megyei munkatársainak közreműködésével ellenőrizték a bátonyterenyei kereskedelmi egységeket és piac területét. A rendőrök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakembereivel 23-as főúton közlekedő személy- és teherszállító járművek vezetőit igazoltatták, a szállítmányt és annak dokumentációját átvizsgálták.

A rendőrök a nap délutáni és esti óráiban az Ipoly Erdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság vadászával a kisterenyei városrész külterületein, erdejében láttak el közös gyalogos szolgálatot.

A közös akció résztvevői 21 gépjárművet, 40 személyt ellenőriztek, kirívó szabálytalanságot szolgálatuk alatt nem tapasztaltak, három személlyel szemben szabtak ki kisebb fokú szabálysértés miatt pénzbírságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.