Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Május 18. 09:31, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Átengedte a vezetést ittas barátjának, akinek jogosítványa sem volt

Átengedte a vezetést ittas barátjának, akinek jogosítványa sem volt

Járművezetés tiltott átengedése miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves veszprémi férfi ellen, míg barátjának ittas járművezetésért, illetve egyéb közlekedési szabálysértések elkövetéséért kell felelnie.

A járőrök május 16-án 23 óra körül Veszprém belterületén észleltek egy bukósisak nélkül, a járdán segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit, aki egy utast is szállított járművével. Az ellenőrzés során a 31 éves egyházaskeszői sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi nem rendelkezik vezető engedéllyel és a segédmotor-kerékpár a rajta utasként tartózkodó 30 éves veszprémi lakos tulajdonát képezi.

A járőrök mindkét személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra. A 30 éves veszprémi férfi ellen a járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, míg barátja ellen a rendőrök ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek, az engedély nélküli vezetés, valamint a bukósisak használatának hiánya miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.