Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2022. Január 04. 15:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

A tardosi lakos egy lakásból ruhaneműt és szerszámokat lopott. A tatai rendőrök aznap elfogták és őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A gyanúsított 2022. január 3-án a tardosi lakcímén tartózkodott. A hajnali órákban arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia. A környező utcákat bejárta, majd egy lakatlan házra lett figyelmes. Egy ablakon bemászott és az ingatlanból ruhaneműkkel és szerszámokkal együtt távozott. A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit 15 óra 30 perckor elfogtak. A rendőrök a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták – közölte a rendőrség.

A 42 éves férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 02. 14:12, szombat | Belföld

Visszaesett az új autók forgalomba helyezése az első félévben

Az idei első félévben 57 411 új személygépkocsi forgalomba helyezésével 11,4 százalékot esett vissza a belföldi autópiac - közölte az MTI-vel pénteken a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).

2022. Július 02. 13:07, szombat | Belföld

Elindult a hazai dinnyeszezon

Elindult a hazai dinnyeszezon, az elmúlt néhány évvel ellentétben jó esély van egy nagyon pozitív szezonra - jelentette ki Mártonffy Béla pénteken a Békés megyei Medgyesegyházán tartott szezonnyitó sajtótájékoztatón.

2022. Július 02. 10:06, szombat | Belföld

Az uniós átlagnál gyorsabban csökken a magyar államadósság

A magyar államadósság kétszer nagyobb mértékben csökken a következő években, mint az uniós átlag - írta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalára felkerült posztjában pénteken.

2022. Július 02. 09:01, szombat | Belföld

Indul a hajózási főszezon a Balatonon

Megkezdődik a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) 176. hajózási főidénye: 17 kikötőben felújított hajókkal, megújult és kibővült menetrenddel várják a hajózni és kirándulni vágyókat