Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Augusztus 05. 09:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Arcon ütötte, ezért téglával támadt

Arcon ütötte, ezért téglával támadt

Az eljárást a 42 éves férfi és az 56 éves nő ellen vádemelési javaslattal zárták le a pásztói rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 8-án a délelőttiórákban, Buják egyik utcáján, a 42 éves férfi előzetes, hangosszóváltást követően az 56 éves nőt egy alkalommal az arcán megütötte,aki ennek következtében a földre esett. B. Györgyné a földről felkelveegy téglával megpróbálta M. Zsoltot megütni, amit az időközben oda érkezőismerősök, családtagok megakadályoztak.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Zsolt 42 éves bujákilakos ellen egy rendbeli garázdaság vétség elkövetésének meglapozottgyanúja, míg B. Györgyné 56 éves bujáki lakos ellen egy rendbelifelfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének meglapozottgyanúja miatt folytatott eljárást a napokban befejezte, és az ügyiratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:15, hétfő | Helyi

Hőségmentes hétfő élénk széllel.

Kevés felhő, sok napsütés várható. Eső, zápor, zivatar sehol sem lesz.

2024. Július 29. 08:00, hétfő | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.

2024. Július 29. 05:13, hétfő | Helyi

Megduplázódott a számuk: már 107 ezer magyar él Ausztriában

Tíz év alatt több mint a duplájára nőtt a magyarok létszáma Ausztriában, ami napjainkban már meghaladja a 107 ezret – derül ki a napokban megjelent friss statisztikai adatokból.