Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Június 26. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Áramlopás miatt állnak bíróság elé

Áramlopás miatt állnak bíróság elé

A nyomozók befejezték a nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást D. Ferenc 45 éves és P. Mártonné 56 éves kállói lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az áramszolgáltató és a rendőrség munkatársai 2014 áprilisában közös ellenőrzést tartottak a Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az intézkedések során megállapították, hogy a gyanúsítottak 2013. április 9. és 2014. április 8. között a lakásukban az áramszolgáltató által korábbi számlatartozás miatt kikapcsolt fogyasztásmérőt engedély nélkül visszakapcsolták, és azzal jogtalanul áramot vételeztek.
A nyomozást a napokban a 45 éves férfi és az 56 éves nő ellen a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: áramlopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:46, vasárnap | Helyi

Akár börtönbe is kerülhet, ha ezeket a gyógyszereket magával viszi a nyaralására

Görögország, Spanyolország, Olaszország és Portugália figyelmeztet, mivel a gyakori tabletták miatt akár börtönbüntetést kaphatunk, ha magunkal visszük a nyaralásra.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.