Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 09. 14:33, hétfő | Bulvár
Forrás: fullank.com

Állíts meg egy seggfejet!

Állíts meg egy seggfejet!

Hatalmas sikert aratott a "Stop A Douchebag" (Állíts meg egy seggfejet) című orosz Youtube-sorozat.

A fiatal csapat szándékosan szabálytalankodó autósokat keres, és szépen megkérik őket, hogy hagyják abba a KRESZ leszarását.

Sok autós azonban annyira bunkó, hogy ők csak pár kamerázó gyalogost látnak, a legrosszabb a lenti videóban, a sorozat 17. részében látható nő volt. A rész arról szólt, hogy egy gyalogosoknak kijelölt útszakaszra hajtó járműveket állítottak meg, és szólították fel a sofőröket (kifejezetten udvarias stílusban), hogy lehetőleg távozzanak az autósok számára tiltott területről.

Sokan azonnal ki is tolattak az útról, nem így egy nő, aki annak ellenére is megpróbált továbbmenni, hogy azzal az egyik srácot szépen felpakolta a saját motorháztetejére. Végül a hölgy megértette, hogy ott nem fog továbbmenni, és a csapat által megszégyenítésül használt hatalmas "Nem érdekel senki, ott autózom, ahol akarok" matricával a szélvédőjén kellett távoznia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.