Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2014. December 24. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Áldott, békés karácsonyt kívánunk Kedves Olvasóinknak!

Áldott, békés karácsonyt kívánunk Kedves Olvasóinknak!

Ismét eltelt egy év, mely olykor nehéz volt, küzdelmes, olykor vidám és boldognak tűnő. Mindenkinek más, de mégis találunk közös pontokat, hasonló történéseket benne.

Karácsonykor átgondoljuk tetteinket, életünket, számot adunk és vetünk, mit csináltunk jól, mi az, amit más módon kellett volna cselekednünk. Elhatározzuk, jövőre másképp fogunk élni, jobban odafigyelünk egymásra, többet mosolygunk, szebbé tesszük családunk, barátaink, környezetünk, és persze magunk életét is. Ez nem könnyű fogadalom, de ha megtesszük, szebb lehet az életünk.
"Senki nem gyújt gyertyát azért, hogy aztán az ajtó mögé zárja: a fény célja, hogy még több fényt gyűjtsön maga köré, hogy felnyissa a szemeket, hogy megmutassa a körülötte rejtőző csodákat." Fogadjuk meg Paulo Coelho szavait, gyújtsuk meg a karácsonyi gyertyákat, tartsuk meg a fényeit, hogy meglássuk a körülöttünk rejtőző csodákat.
Békés, szép Karácsonyt kívánunk minden kedves Olvasónknak!

Címkék: karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 15:41, szombat | Helyi

Futsal MK - A DEAC és a Tolna a női döntős.

A címvédő DEAC 2-0-ra legyőzte a hazai pályán játszó TFSE-t, míg a Tolna-Mözs 4-1-re múlta felül a Salgótarjáni VSE-t szombaton a futsal Magyar Kupa női elődöntőjében a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

2024. Május 11. 08:00, szombat | Helyi

Hétvégén is jó idő lesz, csak néhol lehet zápor.

Eleinte napos idő várható, később gomolyfelhők képződnek, illetve délután észak-északnyugat felől a fátyolfelhőzet is megnövekszik.

2024. Május 10. 09:19, péntek | Helyi

3. szakasz (Kazincbarcika - Gyöngyös-Kékestető, 183 km)

Rajt: 2024. május 10. (péntek) 11:45, Kazincbarcika, Városháza. Befutó: 16:30, Gyöngyös-Kékestető.

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.