Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Június 19. 16:01, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Agysérülést okozott egy ütéssel

Agysérülést okozott egy ütéssel

Egy összeveszés utáni ökölcsapás nyoma könnyű sérülésnek indult, életveszélyes lett. A rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyben.

Kocsmából tartott hazafelé a két cimbora 2020. augusztus 2-án este, amikor Pátyon a Burgundia utcában összevitáztak. A 47 éves B. János megütötte 60 éves ismerősét, akinek eleredt az orra vére. A mentők kórházba vitték, sérülésének gyógytartamát nyolc napon belül határozták meg.

A nyomozás súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult, a később beszerzett orvosszakértői vélemény megállapítása alapján minősítették át életveszélyt okozó testi sértés bűntettévé – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy az orvosszakértő szerint ugyanis a homlokon képződött, ütés okozta hámhorzsolás komolyabb, láthatatlan sérülést okozott. Az ütés következtében ugyanis a homloklebegy mentén és alul lágyburok közötti vérzés keletkezett, amelynek büntetőjogi gyógytartama 8 napon túli, tekintettel arra, hogy a lágyburok közötti vérzéssel agysérülés alakult ki.

B. János a tettét beismerte, a vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 19. 08:52, vasárnap | Kék hírek

Őrizetbe vették a tiszaújvárosi támadókat

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azokat a férfiakat, akik Tiszaújvárosban egy verekedést követően több embert megszúrtak, a sértettek közül egy 29 éves férfi az életét veszítette.

2021. Szeptember 18. 16:05, szombat | Kék hírek

Verekedés közben leszúrtak egy férfit Tiszaújvárosban

Összeverekedett két társaság Tiszaújvárosban péntek este, az összetűzésben egy megszúrt férfi meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

2021. Szeptember 18. 08:52, szombat | Kék hírek

Oltatlanoknak állított ki védettségi igazolványt egy háziorvos

Elfogtak a rendőrök egy 71 éves háziorvost, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban olyan embereket juttatott védettségi igazolványhoz, akik nem kaptak koronavírus elleni védőoltást

2021. Szeptember 17. 14:08, péntek | Kék hírek

Nem akart gyalogolni, így lopott egy biciklit

A tatabányai nyomozók azonosították és kihallgatták a 25 éves gyanúsítottat. A lopott kerékpárt a tulajdonosa visszakapta.