Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2013. Június 14. 21:38, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Agyba-főbe verték Szita Bence gyilkosait a börtönben

Agyba-főbe verték Szita Bence gyilkosait a börtönben

Egészségügyi ellátásra szorult a Szita Bence meggyilkolásáért első fokon életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt K. József és B. József, miután rabtársaik megverték őket a börtönben - írja a Somogyi Hírlap.

A Somogyi Hírlap úgy tudja, hogy az első fokon, a 11 éves Szita Bence brutális és különösen kegyetlen meggyilkolása miatt tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt B. Józsefet és K. Józsefet agyba-főbe verték fogva tartásuk helyén.

A lap információi szerint a rabtársak bántalmazták a nem jogerős ítélet miatt előzetes letartóztatásban lévő férfiakat, akik az eset után egészségügyi ellátásra szorultak.

A Bors megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, ahol azt a tájékoztatást kapták: "Az ilyen információk bűnügyi személyes adatnak minősülnek, ezért ezzel kapcsolatban semmilyen tájékoztatást nem adhatunk."

A lap mindemellett úgy tudja, hogy csak B. Józsefet támadták meg, akit ezt követően át is helyeztek egy másik zárkába. A Bors információi szerint a férfi nem szenvedett olyan sérüléseket, amelyek miatt indokolttá vált volna egy egészségügyi intézménybe való átszállítása.

A bíróság az elsőrendű vádlott, többszörösen büntetett előéletű B. Józsefet és a másodrendű K. Józsefet 14. életévét be nem töltött személy elleni, előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, Bogdán esetében nyereségvágyból is elkövetett emberölésben, a gyerek egykori nevelőanyját, P. Erikát a négyszeresen minősített emberölésre felbujtásban találta bűnösnek.

Címkék: bántalmazás, börtön

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.

2021. Október 12. 08:47, kedd | Bulvár

Pink a 21. század legtöbbet játszott női előadója Nagy-Britanniában

Pink a 21. század legtöbbet játszott női előadója Nagy-Britanniában a PPL szerzői jogi csoport közlése szerint.

2021. Október 11. 18:04, hétfő | Bulvár

Paul McCartney szerint John Lennon kezdeményezte a Beatles feloszlását

Paul McCartney a BBC Rádiónak adott interjújában a rocktörténelem egy eddig homályos részletére világított rá: a zenész elmondta, hogy nem ő, hanem John Lennon volt az, aki először indítványozta a Beatles feloszlatását