Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Január 30. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Adományokat kérnek a VIII. Váci Egyházmegyei Találkozó szervezői

Adományokat kérnek a VIII. Váci Egyházmegyei Találkozó szervezői

Etes, Ságújfalu, Karancsság, Szalmatercs és Piliny egyházközségek 2012. június 29-30-án Pilinyben rendezik meg a VIII. Váci Egyházmegyei Találkozót.

A 650 lelket számláló település és négy társközsége testvéri összefogást, szervezést és nagy körültekintést igénylő feladat lebonyolítására vállalkozott. A feladat egyben megtiszteltetés is, dr. Beer Miklós váci megyéspüspök bizalmával és odafigyelésével, amellyel az egyházmegye e kiemelt rendezvényét a kezdetektől fogva körülveszi.
Az öröm mellett szólni kell arról is, hogy szerény anyagi lehetőségek állnak rendelkezésükre a rendezvény lebonyolításához. Ezért azzal a kéréssel fordulnak megyénk lakosaihoz, a tisztelt olvasókhoz, segítőkész embertársaikhoz, egyéni vállalkozókhoz, hogy pénzbeli és természetben nyújtott adományaikkal lehetőségeikhez mérten támogatni szíveskedjenek a VIII. Váci Egyházmegyei Találkozót, egyben meghívnak mindenkit a programokra.
Az adományok gyűjtése az alábbi számlaszámon történik: Római Katolikus Plébánia Karancsság, számlaszám: 75700300-10006069-00000000. A közlemény rovatban kérik feltüntetni: „a pilinyi találkozó javára”. A szervezők a legkisebb adományt is tisztelettel és szeretettel köszönik.
Bővebb információk Kapás Attila, plébániai kormányzónál kaphatók. Elérhetősége (e-mail): kapas.attila@vaciegyhazmegye.hu.

Címkék: egyházmegye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.

2024. Május 16. 08:08, csütörtök | Helyi

Fico elleni merénylet - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot.

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.