Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Szeptember 12. 15:26, péntek | Bulvár
Forrás: fullank.com

A Vámpírnaplók sztárja kiakadt, és helyretette a népet

A Vámpírnaplók sztárja kiakadt, és helyretette a népet

Gyűlölik a népszerű színész új barátnőjét a rajongók.

Nem mindenki boldog attól, hogy Ian Somerhalder Nikki Reed mellett találta meg a boldogságot.ian-and-nikki-jpgHa az embernek van egy kedvenc híressége, akkor örül annak, ha a rajongásának tárgya boldog párkapcsolatban él. Sajnos, ez nem minden emberre igaz, mert vannak, akik képesek gyűlölni az adott sztár párját, és ezt még az illető tudtára is adják.

Napjainkban ugyanis már sok híresség fent van a Facebookon, a Twitteren, vagy más közösségi oldalon, így Ian Somerhalder is, akinek a kapcsolata egyre szorosabbá válik Nikki Reed színésznővel. Sok rajongó ennek nagyon örül, hiszen a Vámpírnaplók sztárja azóta szingli volt, amióta szakított Nina Dobrev színésznővel.

Somerhalder boldogságát azonban beárnyékolják azok a rajongók, akik teljesen kiborultak, amiért a színész a színésznővel jár, és folyamatosan támadják a lány. A színész ezt egy ideig tűrte, de most végleg elszakadt nála a cérna, és az Instagramon tette helyre az utálkozókat:

GYŰLÖLÖD Nikki Reedet? Tényleg? Ismered egyáltalán? Hmmm, nem hiszem, hogy igen. Csak nézz rá az Instagram vagy Twitter profiljára, és látni fogod, hogy mennyire együtt érző és gyönyörű emberi lény. Légy szíves told rá a negatív energiáidat valaki másra. Főleg, hogy nem is ismered azt az embert, akit szidsz.Fontos vagyok neked? Kérdezd meg ezt magadtól. Mi a válasz? Igen? Akkor kérlek örülj annak, hogy boldog vagyok. Hagyd abba ezt a viselkedést, mert szörnyű energiákat terjesztesz vele.

Nézz egy kicsit utána annak, ki is az az ember, aki szerinted béna, és akit gyűlölsz. Rájössz majd, hogy egy varázslatos ember, aki fantasztikus dolgokat csinál.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.