Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 09. 13:21, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-MATSZ

A tornaszövetség és a MOB is köszöntötte a 103 éves Keleti Ágnes.

A tornaszövetség és a MOB is köszöntötte a 103 éves Keleti Ágnes.

Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, valamint Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) főtitkára és Berki Krisztián, a MATSZ sportigazgatója is személyesen köszöntötte fel 103. születésnapja alkalmából Keleti Ágnes

"Ági néni a korához képest jól van, bár az utóbbi időben a hallása egy kicsit megkopott. Érdeklődött a Magyar Torna Szövetségről és a magyar tornászokról. Egyébként ottlétünkkor is sportműsor ment a háttérben a televízióban. Jó volt látni, hogy az ötszörös olimpiai bajnokunk az elmúlt három évben gyakorlatilag semmit sem változott..." - idézte a MATSZ közleménye Altorjai Sándort, aki Berki Krisztiánnal kedden délelőtt látogatta meg az ötszörös ötkarikás aranyérmes tornászt.
A MOB honlapja szerint Gyulay Zsolt hétfőn délután virágcsokorral kereste fel budapesti lakásán az élő legendát, és "kívánt jó egészséget és boldogságot" neki.
Karrierje során összesen tíz olimpiai érmet (5 arany, 3 ezüst, 2 bronz)nyert Keleti Ágnes, ezzel ő Magyarország legtöbb ötkarikás medállal rendelkező női sportolója. A Nemzet Sportolója 2023. szeptember 8-án került Tarics Sándor, a 2016-ban 102 évesen és 241 naposan elhunyt vízilabdázó elé a legtovább élt olimpiai bajnokok listáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 14:41, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 13:45, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norrisé a legjobb köridő a harmadik szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője végzett az első helyen a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton a Hungaroringen.

2024. Július 20. 10:40, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Olasz sikerrel zárult a Forma-3-asok sprintversenye.

Az orosz származású és olasz színekben versenyző Nikita Bedrin nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtt rendezett első betétfutamát, a Forma-3-asok sprintversenyét a Hungaroringen.

2024. Július 20. 08:44, szombat | Helyi sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.