Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Augusztus 25. 12:11, szombat | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

A terrorelhárítók segítségével fogtak el egy fegyverest Salgótarjánban

A terrorelhárítók segítségével fogtak el egy fegyverest Salgótarjánban

A Terrorelhárítási Központ (TEK) közreműködésével fogott el egy fegyverrel rendelkező férfit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken Salgótarjánban.

A főkapitányságra pénteken érkezett egy bejelentés, miszerint egy salgótarjáni férfi illegálisan lőfegyverrel rendelkezik. A rendőrség a Terrorelhárítási Központ munkatársaival ellenőrizte a bejelentésben foglaltakat. Ennek eredményeként a TEK és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság akció alosztályának munkatársai elfogtak egy 69 éves salgótarjáni férfit.
Otthonában, illetve a ház melléképületében a rendőrök a házkutatás során megtaláltak és lefoglaltak egy lőfegyverré alakított flóbert pisztolyt, továbbá 134 lőszert. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését a helyszínen elismerte.
A férfival szemben visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a salgótarjáni rendőrkapitányság.

Címkék: fegyveres

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 07:06, péntek | Helyi

A Nap körül keringenek a bolygók

481 éve, 1543. 05. 17-én történt, hogy Nikolaus Kopernikusz lengyel csillagász megjelentette könyvét, mely szerint a Nap körül keringenek a bolygók.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.