Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 07. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

A tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor a posta

A tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor a posta

A Magyar Posta húsvétkor átlagosan 20 százalékkal több csomagra számít az előző év azonos időszakához képest. A Posta 2017-ben 40 millió darab küldeményt kézbesített - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A Magyar Posta - hasonlóan a karácsonyi kiemelt időszakhoz - húsvétkor is nagy figyelmet fordít a csomagok kezelésére és kézbesítésére - hangsúlyozzák a közleményben.

Emlékeztetnek arra, hogy 2017-ben telephelyeket létesítettek és bővítettek, eszközöket szereztek be, illetve növelték a csomagátvevőhelyek számát, emelték a csomagautomaták kapacitását. Az elvégzett fejlesztések a gyors és hatékony csomagfeldolgozást szolgálják - emelték ki.

A Posta több mint 3000 csomagátvevőhellyel rendelkezik (posták, csomagautomaták, Mol töltőállomások, Coop üzletek) - ismerteti a közlemény.

A Posta 2018-ban folytatja logisztikai fejlesztéseit, az év végi kiemelt szezonra egy új csomagfeldolgozó gépet is munkába állít, amely jelentősen bővíti az automatizált csomagfeldolgozási kapacitást - jelezték a közleményben.

Címkék: csomag, húsvét, posta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.