Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2023. Szeptember 25. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni kórház is CSAT(T)LAKOZOTT!

A salgótarjáni kórház is CSAT(T)LAKOZOTT!

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2023 márciusában indította el a CSAT(T)LAKOZZ! kampányt, amely a biztonsági öv és a gyermekülés helyes használatára, azok megkérdőjelezhetetlen fontosságára hívja fel a figyelmet.

A prevenciós kampányhoz csatlakozott a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház is. Az egészségügyi intézmény gépkocsiparkolójának kijáratához 2023. szeptember 21-én a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke Palkovics Viktor rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos és Dr. Szabó Géza a kórház főigazgatója a biztonsági öv használatára figyelmeztető táblát helyezett ki.A figyelemfelhívó táblákkal hamarosan a vármegye több pontján is találkozhatnak.

Csatlakozzon Ön is!

Közlekedése során mindig használja a biztonsági övet és ügyeljen arra, hogy ezt az Önnel együtt utazók is megtegyék! A gyermekek biztonságáról se feledkezzen meg! Használjanak az életkoruknak megfelelő gyermekbiztonsági rendszereket!

…hogy mindenki hazaérjen!

Buda Gábor r. alezredes
sajtószóvívő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 08:15, hétfő | Helyi

Visszatér a meleg nyári idő.

Sok napsütés várható, a gomolyfelhőkből elszórtan nyugaton és helyenként a Duna-Tisza közén fordulhat elő zápor, zivatar.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Helyi

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.