Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Május 19. 12:33, csütörtök | Helyi
Forrás: police

A rendőrség várja a sértettek jelentkezését

A rendőrség várja a sértettek jelentkezését

Csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály 12000/148/2022. bűnügyi számon eljárást folytat többrendbeli jelentős kárt okozó csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves balassagyarmati férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított magas hozamot ígérve, valótlan indokokra és különféle befektetési lehetőségekre hivatkozva több magánszemélytől kért és kapott nagyobb összegeket. A sértetteknek ígért hozam kifizetését rövid határidőre ígérte, és folyamatosan azt a látszatot tartotta fent, hogy valós ügyletről van szó. A terhelt az átvett összegeket nem fizette vissza, és az ígért kedvező hozamokat sem fizette ki minden esetben a sértetteknek, akiknek cselekményével több millió forint kárt okozott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy azok akiket a férfi hasonló jellegű módszerrel megkárosított, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen munkaidőben a rendőr-főkapitányságon (Salgótarján, Rákóczi út 40. szám), vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!