Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Szeptember 26. 07:56, csütörtök | Belföld
Forrás: infovarosok/police.hu

A rendőrök előtt árulta a drogot két díler, ültetvényt is találtak egyikük otthonában

A rendőrök előtt árulta a drogot két díler, ültetvényt is találtak egyikük otthonában

Akciót szervezett a rendőrség, a két díler pedig éppen a megfigyelés közben adott el kábítószert Dunakeszin a minap. Egy fogyasztót is elkaptak.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás a 29 éves S. Dávid és a 31 éves B. Sándorral szemben. A két férfi Budapesten és Pest megyében dílerkedett.

A nyomozók kedden akciót szerveztek Dunakeszin. Ennek során a rendőrök végignézték, ahogy a kábítószer gazdát cserél, és tettenérést követően elfogták a két férfit, valamint 29 éves vásárlójukat – számolt be a részletekről a hatóság honlapján.

S. Dávid otthonában házkutatást is tartottak a rendőrök, akik egy speciális növénykeltető sátorban – professzionális szellőztető és párásító berendezéssel ellátott – már learatott vadkender-ültetvényt találtak. A lakás különböző pontjairól befőttes üvegekben pedig majd egy kilogramm, nejlonzacskókban pedig mintegy fél kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint marihuána.

A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók lefoglaltak egy nagy értékű luxusautót is – tette hozzá a rendőrség.

S. Dávidot és B. Sándort előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra. A vásárlót pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.