Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Augusztus 05. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

A rendőri hivatással ismerkedtek - videóval

A rendőri hivatással ismerkedtek - videóval

Tizenkilenc táborozó diák és tanáraik látogattak el a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A Dornyai Béla Múzeum „Mesterek és mesterségek” elnevezésű táborának lakóit 2016. augusztus 3-án a délelőtti órákban Vitézné Mészáros Krisztina címzetes rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársa fogadta, majd a rendőrség feladatairól és a rendőri szakmáról láthattak rövid bemutatót a gyerekek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében a tanulók elsőként a Bűnügyi Technikai Osztály munkájába nyerhettek betekintést, megismerkedhettek a bűnügyi technikai tevékenységgel és a nyomrögzítő eszközökkel, majd a szolgálati gépjárműveket tekintették meg, egy járőrautóba is beülhettek és a szirénát is kipróbálhatták.

A program után a diákok Tamás-Kovács Andrea címzetes rendőr őrnagytól balesetmegelőzési, míg a bűnmegtelőzési szakemberektől vagyonvédelmi tanácsokat kaptak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.