Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2015. December 16. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: police

A rendet őrzik úton, mezőn és az erdőkben is

A rendet őrzik úton, mezőn és az erdőkben is

A társszervekkel és civil szervezetekkel együttműködve, visszatérő ellenőrzésekkel és fokozott rendőri jelenléttel előzik meg a falopásokat a Nógrád megyei rendőrök.

A napokban a Bátonyterenyei és a Rétsági Rendőrkapitányság illetékességi területén tartottak ellenőrzéseket az egyenruhások a fenyőfalopások, valamint a tiltott fakitermelés megelőzése érdekében. A bátonyterenyei rendőrök az Eger Erdő Zrt. erdészeivel, valamint a polgárőrökkel járták be az erdőterületeket, míg a rétsági rendőrök a NAV Nógrád Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága pénzügyőreivel közösen ellenőrizték a közúti áruszállítást.

Az erdőgazdálkodókat megkárosító - téli időszakban jellemző - bűncselekmények megelőzése érdekében szervezett akciók során a rendőrök visszatérően ellenőrzik a közúti áruszállítást, ezen belül a tűzifa- és fenyőfa szállítmányokat, valamint a közterületi kereskedések helyszínén forgalmazott fák származását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 08:31, hétfő | Helyi

Fiatal sofőrök az utakon

Nagyon sokan már 17-18 évesen beiratkoznak „B” járműkategóriás tanfolyamra, hogy minél hamarabb megszerezhessék személygépkocsi vezetésére jogosító vezetői engedélyüket és így az önállósodás és felnőtté válás útjára lépj

2022. November 28. 08:25, hétfő | Helyi

Két bűncselekmény, három elkövető

A salgótarjáni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves férfit és két társát.

2022. November 28. 08:20, hétfő | Helyi

Legyen óvatos az online bankolással

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait a netbank használatára vonatkozóan.

2022. November 28. 08:15, hétfő | Helyi

Ők a Virtuózok V4+ idei évadának versenyzői

Új zenészpalánták, visszatérő ismerősök, nagy érzelmek, óriási tehetségek és egy határokon átívelő nemzetközi produkció várta a nézőket a Virtuózok V4+ hazai válogató adásában.